Zoeken


Uitreiking Drie haringen bokaal

Geplaatst op 01-12-2021  -  Categorie: Algemeen

Tijdens de afgelopen ALV werden voor de eerste keer de Drie haringen bokaal uitgereikt. Deze bokaal is een nieuw initiatief van het bestuur om leden die zich voor langere tijd ingezet hebben voor de vereniging te bedanken. De bokaal bestaat uit een glazen beker in de vorm van een zeil en is persoonlijk ingegraveerd. Tijdens de ALV werd deze voor het eerst uitgereikt aan Bas Moojen en Dick Schering voor hun jarenlange inzet voor de vereniging.

Bas heeft jarenlang meegewerkt aan de wedstrijden als wedstrijdleider, was betrokken bij de Klipperrace en stelde met regelmaat zijn schip ter beschikking als wedstrijdschip. Ook was hij altijd beschikbaar als er iets moest gebeuren en wist iedereen hem te vinden als de wedstrijdregels of statuten op details moesten worden nagelopen.

Dick was de man met het wapen. Jarenlang beheerde hij het startwapen, beschikte hij over de benodigde licentie en startte hij de wedstrijden. Vele jaren heeft hij ook gewijd aan het beheren van de Lucky Bird nadat deze als startschip door de vereniging was aangeschaft en hielp hij binnen de vereniging gevraagd en ongevraagd bij allerhande technische zaken.

 

bas

Uitreiking aan Bas Moojen door de nieuw verkozen voorzitter Rob Overduin.