Zoeken


Wintercompetitie

zomercompetitie-002
zc-004
zc-002
zc-001

De wintercompetitie zijn wedstrijden in de winterperiode op zondagen op het IJsselmeer voor de kust van Enkhuizen.  De inschrijving is voor iedereen mogelijk, ongeacht of je wel of niet lid bent. De kosten voor deelname bedrag € 60,- voor het gehele seizoen of € 10,- per wedstrijd als je los inschrijft.

Speciale winterregeling Compagnieshaven

EWVA en de Compagnieshaven hebben een samenwerking waarbij deelnemers aan de winterwedstrijden tegen een gereduceerd tarief in het winterseizoen in de Compagnieshaven kunnen liggen. Voorwaarde is dat deelnemers voor aanvang van de eerste wedstrijd zich hier voor aanmelden. De regeling geldt voor bestaande lighouders en voor booteigenaren die in de zomer in een andere haven liggen. Voor de winter van 2023-2024 bedraagt het lidgeld € 299,- ongeacht de lengte van de boot (exclusief stroom). 

Wil je hiervan gebruik maken dan moet je tijdig inschrijven en wel uiterlijk voor 15 oktober 2023 (een week voor de eerste wedstrijd). Voorwaarde is dat het schip minimaal aan 70% van de wedstrijden (die worden gestart) deelneemt. Indien dit niet behaald wordt, zal alsnog het volledige lidgeld in rekening worden gebracht.

Wedstrijdinformatie tijdens het seizoen

Voor communicatie voor en tijdens de wedstrijden maken we gebruik van een whatsapp groep. Inschrijven op deze groep gaat via deze link: https://chat.whatsapp.com/J02HqUnzffNHihwvrdWnSb

Documenten

Aankondiging wedstrijden

Wedstrijdbepalingen

Banenkaart

Bijlage banenkaart

 

Naar inschrijfformulier wintercompettie

 

Bekijk hier de deelnemers die zich al hebben ingeschreven.