Zoeken


sprintwedstrijden-005Wintercompetitie

In de winter organiseren we spannende winterwedstrijden op zondagen op het IJsselmeer, voor de kust van Enkhuizen. Of je nu lid bent of niet, iedereen is welkom om deel te nemen. De kosten bedragen € 60,- voor het hele seizoen of € 10,- per losse wedstrijd.

Onze wintercompetitie is de perfecte manier om ook in de koude maanden op het water te blijven en te genieten van de zeilsport. Na de wedstrijden warmen we ons op met gezellige bijeenkomsten in het clubgebouw, waar de verhalen en avonturen van de dag gedeeld worden.

Doe mee met onze winterwedstrijden! Of je nu een doorgewinterde zeiler bent of gewoon een gezellige dag op het water wilt beleven, je zult gegarandeerd een geweldige tijd hebben. Geen zin of mogelijkheid om te zeilen? Help dan mee op het startschip, leg boeien uit met een RIB, of doe mee in de wedstrijdcommissie en verwerk de uitslagen. Er is altijd iets te doen en jouw hulp is van harte welkom.

Kom en ervaar het plezier en de gezelligheid van samen zeilen, ook in de winter. Doe mee met onze wintercompetitie en maak deel uit van onze zeilfamilie. 

Arrangement Compagnieshaven

Speciaal voor deelnemers aan de winterwedstrijden hebben we een samenwerking met de Compagnieshaven. Hierdoor kun je tegen een gereduceerd tarief in de Compagnieshaven liggen tijdens het winterseizoen. Dit geldt voor bestaande lighouders en voor booteigenaren die in de zomer in een andere haven liggen. Voor de winter van 2024-2025 bedraagt het lidgeld € 299,-, ongeacht de lengte van je boot (exclusief stroom). Zorg dat je je tijdig inschrijft, uiterlijk voor 15 oktober 2024, en neem deel aan minimaal 70% van de wedstrijden om van deze regeling gebruik te kunnen maken.