Zoeken


Zes-uurs van Enkhuizen

De zes-uurs van Enkhuizen is een wedstrijd die heel geschikt is voor niet-wedstrijdzeilers! Net als bij de 24-uurs race gaat het om het maken van zoveel mogelijk mijlen. De rakken mag je zelf kiezen met als voorwaarde dat je elk rak maximaal 2 x mag varen. 

De tocht is dit jaar op 6 juli. Dit keer is de unieke 6 uurs tocht iets anders georganiseerd dan voorgaande jaren. Zo is er nu ook een 4 uurs tocht die ook heel leuk is voor niet wedstrijdzeilers. Deelnemers aan de 4 uurs mogen uitsluitend met grootzeil  fok of genua varen en dus geen spinnaker, gennaker, code zero etc. voeren. Deelnemers aan de 6-uurs mogen dit wel. Het palaver is om 10.00 in het clubhuis van EWVA en er kan door de deelnemers aan de 6-uurs vanaf 11.00 gestart worden. Deelnemers aan de 4-uurs kunnen vanaf 13.00 starten. De finish is voor beide groepen om 17.00. Inschrijving staat open voor de ligplaatshouders in de Compagnieshaven en leden van EWVA. 

Na de tocht de prijsuitreiking en om ca. 18.30 een gezellige uitgebreide BBQ op het terras van het clubhuis EWVA. Ook al zeil je niet mee, kom dan toch gezellig naar de BBQ ! ( kosten 24 euro p.p., kinderen t/m 10 jaar, 10 euro )

Schrijf je direct in via deze pagina (uiterlijk op 29 juni, liefst eerder)