Zoeken


Lid  worden bij EWVA?

Als lid van de vereniging kun je deelnemen aan alle activiteiten van de vereniging zoals de wedstrijden, het gratis gebruik maken van de vloot tijdens het vrijdagavond zeilen, gebruik maken van de zeilpas, lezingen in het winterseizoen, tochten, enz.

EWVA is aangesloten bij het Watersportverbond. Met je lidmaatschap bij EWVA ben je dus automatisch aangesloten bij het Watersportverbond en kun je deelnemen aan wedstrijden die onder auspiciën van het Watersportverbond worden georganiseerd.

EWVA kent verschillende lidmaatschappen: 

T/m 23 jaar

€ 42,50 per jaar (jeugdleden en volwassen leden t/m 23 jaar betalen een gereduceerd tarief).

Vanaf 24 jaar € 85,- per jaar.
Gezinslid € 42,50 per jaar. Voorwaarde is dat op het adres van dit gezinslid reeds een ander lid woonachtig is die de voltallige contributie betaalt.
Ereleden Ereleden en leden van verdienste betalen geen contributie.

 

Donateur worden bij EWVA?

Juich je de initiatieven van EWVA toe en wil je een bijdrage leveren? Vul het onderstaande formulier in en kies voor donateurschap. Jouw minimale bijdrage van € 40,- per jaar helpt de vereniging verder in het verwezenlijken van haar doelen. Als donateur ben je uiteraard welkom in het clubgebouw en bij de meeste activiteiten. Dank alvast voor je bijdrage! 

 

De kleine lettertjes

  • Met het aangaan van een lidmaatschap of donateurschap accepteer je tevens het vigerend privacy statementhuishoudelijk reglement en de statuten van EWVA.
  • Ben je jonger dan 18 jaar? Dan moeten je ouders de aanvraag voor het lidmaatschap voor je doen.
  • Bij het aangaan van een lidmaatschap na 31 augustus wordt de helft van de contibutie is rekening gebracht. In alle andere gevallen betaal je de volledige contributie. 
  • Opzeggen van het lidmaatschap dient te worden gedaan vóór 1 december. Doe je het na 1 december dan ben je nog minimaal 1 jaar lid. Dit in verband met de afdracht van contributiegelden aan het Watersportverbond. Opzeggen doe je door een mail te sturen aan eitartsinimdanedel.[antispam].@ewva.nl

 

 

* zijn verplichte velden


Beveiligingscode Beveiligingscode

vrijdagavond
toertochten
wedstrijden
praktijktrainingen
clubgebouw
jeugdactiviteiten
sociale-activiteiten
klassevenementen
zeilpas
lezingen