Zoeken


Drie haringen bokaal

drie-haringen-bokaalDe Drie haringen bokaal is een blijk van verdienste aan leden die zich voor lange periode hebben ingezet voor de vereniging.

De prijs is in het leven geroepen in 2021 door voorzitter Rob Overduin en tot op heden is de bokaal vier keer uitgereikt. De bokaal wordt uitgereikt als blijk van verdienste, maar niet perse pas wanneer het betreffende lid gestopt is met zijn inzet voor de vereniging. Soms is dit uiteraard een logisch moment, maar sommige houders van de bokaal zijn nog steeds zeer activitief binnen de vereniging. En uiteraard juichen we dat toe!

Drie haringen bokaal

2023 Cees de Vries

Hoewel hij al erelid was heeft hij ook de Drieharingen bokaal ontvangen. Met name voor inzet de laatste 20 jaar in de wedstrijdcommissie. 

2022 Cora Hijne
Voor haar jarenlange inzet binnen de barcommissie en doen van hand en spandiensten bij allerlei activiteiten en andere gelegenheden.

2022 Agenes Koot
Voor haar jarenlange inzet voor de vereniging die begon in de barcommissie, maar zich uitbreide naar allerhandel activiteiten zoals lesgeven, organiseren van activiteiten en het onderhoud van het materiaal.

2021 Dirk Schering
Voor zijn jarenlange inzet bij de vereniging met name op het gebied van het startschip de Lucky Bird, het beheren van de schietpistolen (en het daarmee starten en finishen van wedstrijden), alsmede elektrona en computers in het clubgebouw.

2021 Bas Mooien
Eind 2020 gaf Bas aan zijn jarenlange inzet als vrijwilliger te beeïndingen om zich te richten op andere zaken. Bas heeft zich sinds vele jaren ingezet voo de vereniging o.a. door zijn schip als start of finishschip te laten functioneren en met bemoeienis rond de materialen rond de webstrijden zoals boeien, enz.