Zoeken


Commissie evenementen

Naast het organiseren van o.a. zeilwedstrijden en vele overige watersport gerelateerde activiteiten zoals op deze website vermeld staan, heeft EWVA ook een actieve evenementencommissie.

De evenementencommissie houdt zich met name bezig met de organisatie van activiteiten die buiten het reguliere programma van EWVA vallen.

Zo wordt er jaarlijks een openingstocht en een sluitingstocht van het zeilseizoen georganiseerd. Dit kan zowel een weekendtocht als een eendaagse activiteit zijn waaraan de leden met hun eigen schepen kunnen deelnemen.

In de winter worden er regelmatig lezingen/workshops georganiseerd op de zondagmiddagen, voorafgaand aan de wekelijkse openstelling van ons clubhuis dat op zondagmiddag vanaf 16.00 tot ca. 18.00 open is.

De lezingen/workshops kunnen zowel door eigen leden verzorgd worden, maar er zijn ook regelmatig externe sprekers over diverse watersport gerelateerde onderwerpen. Zie agenda voor het actuele programma.

Het streven is om in de komende jaren bij de laatstgenoemde activiteiten meer samenwerking te zoeken met andere watersportverenigingen zodat wij onze krachten kunnen bundelen en optimaal gebruik kunnen maken van ons mooie clubhuis met een schitterend uitzicht over het IJsselmeer en Krabbersgat. 

EWVA heeft  in het winterseizoen van circa eind oktober tot half maart de volgende activiteiten in het clubgebouw:

  • wekelijks op de donderdagavond wordt er gezongen door het heren koor.
  • tweewekelijks op de dinsdagavond wordt er gezongen door het dames koor.
  • tweewekelijks wordt er op de vrijdagavond door een aantal kaartliefhebbers geklaverjast.
 
peter

Peter Lubach (voorzitter)

miranda

Miranda Ochse Freiwald