Zoeken


Ereleden

Ereleden zijn leden die op voordracht van het bestuur door de Algemene Leden Vergadering benoemd zijn vanwege hun uitzonderlijke verdienste voor de vereniging dan wel voor hun bijdrage aan de doelen van de vereniging (beoefening en bevordering van watersport).

De vereniging kent de volgende ereleden:

C.T. (Cees) de Vries

Cees zijn wieg stond bij W.V. Almere aan de haven, zijn vader was in 1933 mede oprichter en ook ons 1e erelid.   Bezig zijn met de club was met de paplepel ingegoten. Als materiaal, – en barcommissaris in het bestuur. Beheerder van een klein EWVA archief.  Cees heeft het 80-jarig jubileum vormgegeven met een foto tentoonstelling. Waakt en beheert in de wedstrijdcommissie al ongeveer 22 jaar over de handicap cijfers.

(Henk) van’t Oever

Tijdens zijn wereldreis  met een Victoire 28 trad hij op als ambassadeur van de club. Gedurende de reis mocht de club mee genieten van al zijn reisverslagen.

A.J. (Ab) Stuurman

Bij calamiteiten / onenigheden binnen de club was het steeds Ab die partijen weer om de tafel wist te krijgen , een charismatische onderhandelaar  van vice- voorzitter tot voorzitter en weer teruggekomen als waarnemend voorzitter. Ook oud bestuurs-secretaris Compagnieshaven.

D.C. (Dick) Immers

Met een tomeloze inzet wist Dick en zeker in de wintermaanden  gedurende vele jaren het club gevoel door de vele evenementen in stand te houden, dit mede door de oprichting van het heren- en dames koor.

R.C. (Rem) Schuijt

Van penningmeester en lid van diverse commissies. Van het 50- jarig jubileum heeft Rem met zijn commissie een jaar rond succes gemaakt . Als Projectleider heeft hij het  clubhuis en aanleg terras vorm gegeven. Ook oud bestuurs- secretaris Compagnieshaven.

R.F. (Richard)  Lijnsvelt  †

Een zeer betrouwbare en bestendige secretaris, als voorzitter voerde Richard gedurende vele jaren een consoliderend beleid. Ook oud bestuurs- secretaris Compagnieshaven.

H.P.J. (Herman) de Groot  

Door zijn plotselinge overlijden postuum benoemd vanwege zijn onvermoeibare inzet om van de wedstrijden een succes te maken. Herman was het ‘gezicht ‘van de wedstrijd commissie.

K. de Vries

N. Mostert

J. Julius