Zoeken


Vrij zeilen op de vrijdagavond

Tijdens het seizoen wordt er iedere vrijdagavond vanaf 18.30 uur gezeild bij EWVA in alle open boten van de vereniging. EWVA zorgt voor begeleiding door ervaren  zeilers. Bovendien is er begeleiding op het water met rubberboten.

Ieder lid van de vereniging kan op de vrijdag kosteloos meezeilen. Ben je nog geen lid? Ook dan kun je meevaren. Dat kan in principe drie keer. Gewoon om te kijken of je het leuk vindt. Wil je daarna doorzeilen? Dan wordt er verwacht dat je lid wordt. 

Heb je (enige) zeilervaring en zin om (mee) te zeilen in een open boot? Kom dan gewoon rond aanvangstijd naar de EWVA steiger (Y-steiger, naast de slipway). Je bent van harte welkom.  

j22

Deze avonden zijn óók voor leden met een eigen open boot.  Voor leden met een  Zeilpas is het een mooie gelegenheid om eens een andere boot uit te proberen.

Op deze avond kun je gemakkelijk kennis maken als beginner of als recreant met het zeilen bij EWVA. Alle bootjes kunnen het water op en er is een snelle rubberboot in de buurt. Zo kun je aan boord stappen van een FarEast 28R, J-22, Laser, Prindle (catamaran), 420 of een Optimist voor de kleinsten onder ons.

Training, wedstrijd varen, samen varen, elkaar helpen en gezelligheid. Als het weer een keer niet mee zit, bedenken we samen een alternatief. 

Mensen die beginnen met zeilen kunnen zo gemakkelijk ervaren of ze het leuk vinden en op een ongedwongen manier wegwijs gemaakt worden in het zeilen.  Kortom, het vrijdag avondzeilen staat voor ongedwongenheid, gezelligheid en pret.