Zoeken


                Combi NoordWest in Enkhuizen

                          Zondag 16 Juli  2023

                                     

optimist-001-klein 2
optimist-002-klein
optimist-003-klein
optimist-004-klein

combi-nwWat is de Combi NoordWest?

 

De Combi NoordWest (voorheen Combi Zuiderzee) is een serie van een aantal wedstrijden voor jeugdzeilers in Noord Holland. Je kunt meedoen in de Optimist , Optimist Groen, Splash, Laser 4.7, 29er, 420 of de RS-Feva. Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen. Hoe meer zeilers, hoe leuker!

In de Combi NoordWest zeil je een aantal dagen op groot open water. Hier zijn grotere golven; hoe meer wind, hoe hoger de golven! Hierdoor leer je goed op de golven te sturen. Als voorbereiding voor andere wedstrijden, zoals de CombiNL of de selectiewedstrijden is het een mooie en goede ervaring om eerst aan de Combi NoordWest mee te doen, dan kun je alvast wennen aan ‘groot’ water.

Op dit moment varen wij op 4 verschillende locaties. Alkmaardermeer, Amstelmeer, Markermeer en IJsselmeer. Wij staan altijd open voor meerdere locaties. Heb je een tip of idee mail dan naar ofni.[antispam].@combinoordwest.nl.

In Enkhuizen vaar je achter de dijk naar Lelystad, dat betekent dat je gezamenlijk de vaargeul gaat oversteken, onder begeleiding van de trainers.

De Combi NoordWest is een samenwerkingsverband van aantal verenigingen en heeft een eigen website voor meer informatie en inschrijven.

Naar website Combi NoordWest 

Schrijf je hier in voor de Combi NW in Enkhuizen op 14 juli 2024