Zoeken


Zoeken

Uitreiking Drie haringen bokaal ALV dec 22

28 december 2022  -  Algemeen
Tijdens de najaars ALV op 2 december werden er voor de derde en vierde keer de Drie haringen bokaal uitgereikt. De Drie haringen bokaal is een blijk van verdienste aan leden die zich voor lange periode hebben ingezet voor de vereniging. Dit keer ging het om Agnes Koot en Cora Hijne. De aanleiding was dat zij beide stopten in de barcommissie na (ontelbare) jaren dienst, maar beiden hebben zich o...

ALV 2 december om 20:00

12 november 2022  -  Algemeen
Op 2 december a.s. vindt de najaar ALV plaats.  Deze zal plaatsvinden in het clubgebouw en start om 20:00. Tijdens de ALV zullen we het beleidsplan en de begroting voor 2023 presenteren. Ook wordt de ALV gevraagd om in te stemmen met twee veranderingen in het bestuur. Lydia Kramer die vele jaren de positie van secretaris heeft ingevuld, is daar recent vanwege persoonlijke omstandigheden mee ges...

Inschrijving sluitingstocht 2022 geopend!

19 september 2022  -  Algemeen
De inschrijving van de sluitingstocht van het zomerseizoen 2022 is geopend. De sluitingstocht vindt plaats op 15 en 16 oktober a.s. We gaan met zijn allen naar Den Oever voor een gezellige steigerborrel en diner in restaurant De Dikke Bries. Klik voor meer informatie en inschrijven hier.

Documenten wintercompetitie 2022-2023

19 september 2022  -  Algemeen
De aankondiging, wedstrijdbepalingen en banen voor de wintercompetie 2022-2023 staat vanaf vandaag op de site. Je vindt ze op de pagina van de winterwedstrijden in het menu onder wedstrijden of bekijk ze direct hier.

Foto'Sportboatcup beschikbaar

15 september 2022  -  Algemeen
Bekijk de foto's van het fantastisch weekend tijdens Sportboatcup. Zaterdag wat een top dag met 5 wedstrijden. De wedstrijden op zondag werd uiteindelijk afgelast vanwege te weinig wind. Helaas, maar het geheel was top. Alle foto van het weekend kun je nu hier bekijken.