Zoeken


Zoeken

Inschrijving sluitingstocht 2022 geopend!

19 september 2022  -  Algemeen
De inschrijving van de sluitingstocht van het zomerseizoen 2022 is geopend. De sluitingstocht vindt plaats op 15 en 16 oktober a.s. We gaan met zijn allen naar Den Oever voor een gezellige steigerborrel en diner in restaurant De Dikke Bries. Klik voor meer informatie en inschrijven hier.

Documenten wintercompetitie 2022-2023

19 september 2022  -  Algemeen
De aankondiging, wedstrijdbepalingen en banen voor de wintercompetie 2022-2023 staat vanaf vandaag op de site. Je vindt ze op de pagina van de winterwedstrijden in het menu onder wedstrijden of bekijk ze direct hier.

Foto'Sportboatcup beschikbaar

15 september 2022  -  Algemeen
Bekijk de foto's van het fantastisch weekend tijdens Sportboatcup. Zaterdag wat een top dag met 5 wedstrijden. De wedstrijden op zondag werd uiteindelijk afgelast vanwege te weinig wind. Helaas, maar het geheel was top. Alle foto van het weekend kun je nu hier bekijken.

Inschrijving winterwedstrijden open

13 september 2022  -  Algemeen
De inschrijvingen voor de wintercompetitie zijn geopend. Voor leden en niet-leden van EWVA. Ook de winterligplaats regeling met de compagnieshaven is weer van toepassing. Voor € 295,- kun je de gehele winter in de Compagnieshaven liggen. Voorwaarde is wel dat je aan 70% van de gestarte wedstrijden meedoet. Voor meer informatie klik hier.

Inschrijvingen Sportboatcup verloopt goed

23 augustus 2022  -  Algemeen
Inmiddels zitten we op 32 deelnemers voor de Sportboatcup. Iedere dag volgen nieuwe inschrijvingen. Het gaat de goede kant op! Heb je nog niet ingeschreven? Doe dat dan hier. Wil je weten wie al heeft ingeschreven? Klik dan hier.