Zoeken


Tweedehandsmarkt voor leden en niet leden op 1 april

Geplaatst op 09-03-2023  -  Categorie: Algemeen

Eindelijk het moment om de bakskist en/of de zolder te ontdoen van de dubbele spullen en dat ene handige apparaat dat je uiteindelijk nooit op het boordnet hebt aangesloten. Nu heb je je kans!

Op zaterdag 1 april organiseert de Enkhuizer Watersport Vereniging ‘Almere’(EWVA) voorafgaande aan het seizoen openingsfeest van de Compagnieshaven,  op het plein voor het havenkantoor een tweedehandsmarkt waar je al je overtollige bootspullen aan je mede watersporters kan aanbieden.

Wat gaan we doen?

Er wordt gezorgd voor marktkramen (indien nodig met overkapping) om je spullen aan te bieden. De markt is direct voor het havenkantoor, dus voor iedereen op de haven duidelijk zichtbaar. Ook worden een aantal verenigingen in de omgeving  uitgenodigd en op de hoogte gesteld. Dit is je kans om een ander gelukkig te maken met de spullen die bij jou liggen te verstoffen.

Wanneer

Zaterdagmiddag 1 april a.s.van 13.00-16.00. 

Waar

In marktkramen op het plein voor het havenkantoor van de Compagnieshaven.

Wie

Uitsluitend particulieren zoals o.a. leden van EWVA, ligplaatshouders in de Compagnieshaven, leden van omliggende watersportverenigingen en de bedrijven die gevestigd zijn op het haventerrein van de Compagnieshaven.

Hoe deelnemen?

Aanmelden op uiterlijk 26 maart  via een email aan netnemeneve.[antispam].@ewva.nl.

Let op: Er is slechts beperkt ruimte. De aanmeldingen worden door EWVA toegekend op volgorde van binnenkomst. Daarbij geldt vol = vol.

Wat vragen we van jou?

  • Je neemt zelf je spullen mee en stalt ze uit op de toegewezen plaats.
  • Je laat de stand niet onbemand.
  • Na afloop neem je alle spullen weer mee en laat niets achter.
  • We vragen je 10% van de opbrengst te doneren aan EWVA .

Kom kennis maken!

De Enkhuizer Watersport Vereniging ‘Almere’ is gevestigd op de Compagnieshaven boven de Mastenbar. Tijdens de tweedehandsmarkt is het clubgebouw open en ben je van harte welke om kennis te maken mocht je de vereniging nog niet kennen. Voor iedereen is er gratis koffie, thee en wat lekkers.