Zoeken


EWVA Start opleiding voor officials en wedstrijdleiders in Watersport

Geplaatst op 12-12-2023  -  Categorie: Algemeen

ewva-geaccrediteerdEWVA is door het Watersportverbond geaccrediteerd als opleider opleidingspartner. Daarmee zijn we officieel gestart met het opleiden van officials en wedstrijdleiders, een unieke kans voor iedereen die geïnteresseerd is in de organisatie en leiding van watersportevenementen.

Of je nu een ervaren wedstrijdzeiler bent of gewoon af en toe wilt helpen bij het wedstrijdcomité, EWVA biedt je de kans om je vaardigheden en kennis te vergroten. Iedereen is dus welkom om deel te nemen aan dit programma.

De opleiding begint met zeven korte digitale cursussen, die zelfstandig te voltooien zijn. Voor diegenen die verder willen gaan, omvat de cursus Wedstrijdleider 3 voornamelijk het voltooien van digitale opdrachten die worden beoordeeld door een door het Watersportverbond aangewezen leercoach. Bij EWVA is deze leercoach Henk Plaatje, die het gehele proces begeleidt en feedback geeft op de opdrachten.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Henk Plaatje. Stuur hiervoor een e-mail naar hcaocreel.[antispam].@plaatje.info  Dit is een uitstekende kans om meer te leren over de organisatie van watersportevenementen en een actieve rol te spelen bij EWVA en de watersport in het algemeen.