Boot reserveren

Uitleg over de reserveringsmodule staat onder aan deze pagina. 

Een account aanmaken

U kunt een account aanmaken door op deze pagina te klikken op nieuwe gebruiker aanmaken (de button inloggen helemaal rechtsbovenin is niet voor de zeilpas). Vul vervolgens uw email adres in en kies zelf een wachtwoord. Uw naam en telefoonnummer zijn relevant omdat een andere zeilpashouder of de materiaalcommissaris u dan kan bereiken mocht dit nodig zijn. Klik vervolgens op opslaan en uw account is actief. U kunt nu met uw gebruikersnaam (email adres) en uw wachtwoord toegang krijgen tot de bovenstaande reserveringsmodule. 

Boot reserveren

Zodra u bent ingelogd in de reserveringsmodule verschijnt er een overzicht van boten (onder het tabblad vrij boven de tabel). De plustekens in de tabel geven aan dat een boot op een bepaald tijdstip beschikbaar is. Door het klikken op een plusje verschijnt reservering toevoegen, met één klik op maak reservering is de boot gereserveerd. Mocht u maar één type boot zien in het overzicht, klikt u dan op allemaal in het kleurenschema rechtsboven de tabel. 

Reservering annuleren

Klik eerst op het tabblad week en klik vervolgens op uw reservering in de agenda. Dan verschijnt reservering wijzigen, u kunt dan met één klik uw reservering verwijderen.

Wie vaart wanneer

Om te kunnen zien wanneer welke boten door wie gereserveerd zijn, klikt u op het tabblad week (boven de tabel) en ziet u welke boten er in deze week gereserveerd zijn. Om een andere periode dan de huidige week te bekijken, kiest u een andere week in de kalender rechtsboven de tabel.

Mocht u na deze uitleg nog vragen hebben, neem dan contact op met de materiaalcommissaris.

Tijdsblokken

De tijdsblokken in de reserveringsmodule zijn indicatief voor de werkelijke tijdblokken.
De werkelijke tijdblokken zijn:

's morgens een half uur voor zonsopkomst tot 13:00 uur
's middags van 13:15 uur tot 17:00 uur
's avonds van 17:15 uur tot een half uur na zonsondergang

  

onze partners

                                                                       Klik op het logo van onze partners hieronder om op hun website te komen