Vrijdagavond zeilen

Leren en spelen op het water met gezelligheid. Watersport en met name zeilen wordt af en toe wel heel serieus genomen. Zo zijn er wedstrijden, cursussen, trainingen lezingen etc., maar de vrijdagavond bij EWVA is anders. Er wordt gevaren met iedereen en alles wat maar drijft. 

Op deze avond kun je gemakkelijk kennis maken als beginner en recreant met het zeilen bij EWVA. Alle bootjes kunnen het water op en je kunt met de Rib shuttle ergens op stappen om te wisselen en verschillende boten te ervaren en (mee) te zeilen. 

Staat er geen wind, dan verzinnen we wat anders als bijvoorbeeld waterskiën, zwemmen wakeboarden, op vrijdag is er altijd wat te doen.

Mensen die beginnen met zeilen kunnen zo gemakkelijk ervaren of ze het leuk vinden en op een ongedwongen manier wegwijs gemaakt worden in het zeilen. Door leden voor leden kun je zeggen.

Een en ander is te aanschouwen vanaf ons fantastisch terras met uitzicht over het water waar het vrijdagavondzeilen plaatsvindt. Als het wat frisser wordt en je wilt niet (meer) of een andere keer varen, dan kun je binnen ook kijken naar het zeilen, een gesprek aangaan in het clubhuis, een potje poolen of gewoon genietend het weekend inglijden.

Kortom, het vrijdagavondzeilen staat voor ongedwongenheid, gezelligheid en pret. De boog kan niet altijd gespannen zijn en de vrijdagavond is bedoeld voor de nodige ontspanning op en om het water.

Ben je nog geen lid of nog niet zo'n zeiler. Meldt je aan de bar. Er is altijd iemand die je wegwijs wil maken en je even op sleeptouw neemt zodat je daarna je eigen weg kunt vinden of je kunt beslissen dat je erbij wilt horen en structureel deel wilt nemen aan alle leuke verenigingsactiviteiten.

In principe vindt het vrijdagavondzeilen elke vrijdag in het seizoen plaats, maar er zijn natuurlijk uitzonderingen. Kijk dus altijd even naar de agenda voor je gaat. Tijdens het vrijdagavondzeilen is het clubhuis geopend vanaf 17.00 uur.

Tot Vrijdag! 

 

onze partners

                                                                       Klik op het logo van onze partners hieronder om op hun website te komen