50 jaar Compagnieshaven

Aanmelden gratis lidmaatschap 2019

Welkom bij EWVA. Hier kunt u zich, als vaste ligplaatshouder, aanmelden voor een gratis lidmaatschap voor 2019 van EWVA in verband met het 50 jarig bestaan van de Compagnieshaven. Vul hiervoor het onderstaande formulier in en klik op verzenden. Na ontvangst van het elektronische formulier door de  ledenadministratie van EWVA zal deze u een bevestigingsmail sturen en bent u lid van onze en dan ook uw mooie vereniging en wensen wij u veel watersportpret bij EWVA.

EWVA is aangesloten bij het Watersportverbond, met uw lidmaatschap bij EWVA bent u dus automatisch aangesloten bij het Watersportverbond en kunt u deelnemen aan wedstrijden die onder auspiciën van het Watersportverbond worden georganiseerd.

Met het aangaan van een lidmaatschap accepteert u tevens het vigerend privacy statementhuishoudelijk reglement en de statuten van EWVA.

Indien de aanvrager van het lidmaatschap minderjarig is, dan dient de aanmelding te geschieden door een ouder/vertegenwoordiger.

Uw lidmaatschap eindigt automatisch per 31-12-2019. Eind november ontvangt u van EWVA een e-mail waarna u kunt laten weten of u lid wilt blijven.

Maak nu kennis met de leden en activiteiten van EWVA!

Aanmeldformulier lidmaatschap 

 Man
 Vrouw
 Voor akkoord
 Ja
 Nee
 Ja
 Nee
 

onze partners

                                                                       Klik op het logo van onze partners hieronder om op hun website te komen