Rabobank Clubkas Campagne

Bij de Rabobank Clubkas Campagne zijn er twee partijen. Enerzijds de verenigingen en stichtingen die meedoen aan de campagne en anderzijds onze ruim 26.000 leden die mogen stemmen op verenigingen/stichtingen die zij een warm hart toedragen. Rabobank West-Friesland stelt in 2018 een bedrag van € 250.000,- beschikbaar die de leden van Rabobank West-Friesland mogen verdelen over de deelnemende clubs. Elk lid brengt vijf stemmen uit (max 2 per club). Dit stemmen doen zij online of op één van onze kantoren.

Wie kunnen er stemmen?
Alle leden van Rabobank West-Friesland kunnen stemmen. Zij ontvangen per post of via e-mail een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van dinsdag 8 mei tot en met maandag 28 mei 2018 brengen zij via een online stemmodule hun stem uit op de clubs die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf te verdelen stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club mogen worden uitgebracht.

Let op: alleen leden van Rabobank West-Friesland mogen stemmen. Als u klant bent, bent u niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij tot en met 10 april 2018 lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Het lidmaatschap vraagt u gemakkelijk en snel aan via www.rabobank.nl/leden.

EWVA doet mee en is ingeschreven onder “Enkhuizer Watersport Vereniging”. Bent u lid van de bank stem dan vooral op EWVA.

 

raboclubkas.jpg

onze partners

                                                                       Klik op het logo van onze partners hieronder om op hun website te komen